RECEPTEN

zaterdag 8 augustus 2015

Gebakken witBrood met kipvulling


Benodigdheden.
Kipfilet
1 El kipkruiden
Peper en zout
1 tl paprikapoeder
1 tl peterselie
1 grote gesnipperde ii
3 teentjes knoflook
1 klein blikje mais maar hoeft niet perce
Witbrood of bruin brood
Paneermeel
4 geklutste eieren 

Bereiding:
Je fruit ui in scheutje wokolie voor een paar minuten, daarna doe
Je er kipfilet, knoflook en kruiden bij. Je mengt alles goed en doe je de deksel op de pan. Laat et dan bakken tot de kipfilet gaar is. Laat het Dan afkoelen. Maak de kipfilet als het afgekoeld is beetje klein met je handen. Daarna doe je er mais bij. Haal de korstjes van brood en rol het uit. 

Smeer aan de zijkanten wat ei en vul in het midden wat kipfiletvulling en rol het op. Druk de zijkanten met
Een vork dicht en doe
Het dan door ei en door paneermeel.

Bak het daarna in hete olie tot het goudbruin is en leg ze op keukenpapier   ðŸ˜ƒðŸ˜ƒ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten