RECEPTEN

vrijdag 29 maart 2013

Tonijn quessadila






Benodigdheden:
1 gesnipperd uitje
1 blikje uitgelekte champignons
1 geroosterde paprika in stukken gesneden
1 gehakte tomaat
1 blikje tonijn
plakken kaas
1 paar vellen tortilla
olijvenringen
snufje peper
zout naar smaak
1 tl oregano
1 tl paprikapoeder
1 tl komijn
Je kan er ook tl rode pesto bij doen maar dat hoeft niet.

Bereiding:
Doe een scheutje olie in de koekenpan en bak daarin de ui en champignons tot de ui kleurt. DOe er dan fijngesneden paprika en tomaat bij en bak het nog voor paar minuten. Doe er alle kruiden bij en laat het nog voor 2 minuten pruttelen op laag vuur. Daarna doe je er de rest bij en roer je alles goed om.

Je pakt 1 tortillavel en doe je het in de koekepan en paar plakken kaas erop. Daarop doe je de vulling. Bak het voor paar minuten. Daarna doe je er weer kaas op en tortillavel en draai je het om in een bord en doe het weer terug in de koekenpan de de kant wat nog niet gebakken is moet aan de onderkant zitten. Als de andere kant nog niet helemaal goede kleur heeft kun je het nog een keer omdraaien.

Hier had ik het vorige keer gemaakt http://oumyounes.blogspot.de/2010/10/tonijn-quessedilla.html


Join us on facebook: www.facebook.com/oumyounes01 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten