RECEPTEN

woensdag 3 augustus 2011

Macaroni



Benodigdheden:
1 pot pastasaus
kwart tl oregano, basilicum, marjolein
400 gr gehakt
1 ui
zout naar smaak
kwart tl peper
half tl paprikapoeder, komijn, gember
scheut olijfolie, suiker

Bereiding:
Kook de macaroni zoals op de verpakking staat vermeld met wat zout. Doe in een andere pan een scheut olijfolie en bak daarin de ui en champignons voor een minuut of 5. Doe er dan gehakt bij en roer het voor een paar minuten om. Doe er al de kruiden bij en roer het weer even om. Doe er de pastasaus bij en tomatensoep. Breng het aan de kook voor ongeveer 20 minuten. Serveer het dan met de macaroni.




2 opmerkingen:

  1. Mmm looks good! Ben alleen niet zo gek op komijn in mijn macaroni saus (alleen met tonijn vind ik dat lekker :) )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Watvoor merk pasta gebruik jij voor dit gerecht?

    BeantwoordenVerwijderen