RECEPTEN

woensdag 13 oktober 2010

tonijn quesadilla



Ingrediënten :
2 Tortilla vellen
1 grote ui , fijngesneden
2 teentjes knoflook , geperst
Plakken kaas
Olijven in plakjes
1 blikje tonijn
1 blikje champignons, kleine stukjes gesneden
1 grote tomaat in kleine stukken gesneden
Paprikapoeder,oregano,komijnpoeder
Zout & peper naar smaak
3 tl rode pesto

Bereidingswijze :
Fruit in een pan ui en de knoflook glazig.Voeg hierbij dan de tomaat, champignons, kruiden en pesto bak dit goed.

Voeg dan op het laatst de olijven erbij roer nog even goed door en zet de pan weg.


Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag met wat olie. Plaats 1 tortillawrap in de pan , en leg daar op plakken kaas , leg daarna de tomatenvulling erop , daarna een laagje tonijn , weer laagje kaas en dan een andere tortillawrap.Bak 2 á 3 minuten en keer hem dan om in de andere pan en bak ook de andere kant totdat de kaas gesmolten is.

Snijd de quesadillas in punten en serveer direct.



3 opmerkingen:

  1. Vond t niet zo lekker en t is erg ongezond door de kaas, olie en pesto.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is niet zo heel gezond maar je moet er van houden :)

      Verwijderen
  2. Ze waren heeeeerlijk! ��

    BeantwoordenVerwijderen